FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Rakott zöldbab

Hozzávalók Zöldbab, szójagranulátum, rizs, olaj, ételízesítő, őrölt bors, tejföl, joghurt, kevés reszelt sajt. A szükséges mennyiségű zöldbabot kevés ételízesítős vízzel és olajjal lassú tűznél 8-10 percig pároljuk. Felét rakjuk a tepsi aljára. Személyenként 3 dkg szójagranulátumot néhány... Bővebben »

Tárkony

A tárkony (Artemisia dracunculus) a fészkesek (Asteraceae) családjába, az Üröm nemzetségbe tartozó, évelő gyógy-, és fűszernövény. Magyar népies nevei: esztragon, tárkonyüröm, tárkony. Zöldségnövényként világszerte termesztik, az északi félteke nagy területén honos – Kelet-Európától Közép- és... Bővebben »




Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.