FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Illatos borleves

Hozzávalók 1l félédes fehérbor, 1 citrom, 1 rúd Lucullus egész fahéj, 2 Lulullus egész,szegfűszeg, 8 tojássárgája, 8 evőkanál cukor, a tálaláshoz: Váncza habporból készült hab, csipetnyi Lucullus őrölt fahéjElkészítés A bort a citrom levével, a fahéjjal és a szegfűszeggel fűszerezve... Bővebben »

Pasztinák

A pasztinák (Pastinaca sativa) a sárgarépával (Daucus carota subsp. sativus) rokon, Európában őshonos gyökérzöldség. Már az ókorban ismerték, és csak a burgonya érkezése után szorult vissza. Népies nevei: fehérrépa, peszternák, paszternák, olaszrépa, latin nevéből pasztinák, helytelenül édesgyökér-nek is nevezik. A gyökér... Bővebben »

Kedves Vásárlók!
A megrendelt termékeket raktárunk aktuális készletétől függően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük!



Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.