FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Receptek fogások szerint: deszert » még több recept



Karácsonyi mézes- mandulás kalács
Hozzávalók 8 főre a tésztához 2.5 dkg élesztő, 10 dkg cukor, kb. 1.5 dl tej, 10 dkg margarin, 38 dkg finomliszt, csipetnyi só, 1 tojás A töltelékhez 25 dkg hámozatlan mandula, 1.5 dl...
Bővebben »
Csokoládé szuflé vanília sodóval
Hozzávalók 12.5 dkg margarin, 20 dkg étcsokoládé, 4 tojás, 12.5 dkg porcukor, 6 dkg liszt A sodóhoz 5 dl tej, 1 tasak Váncza vanília ízű pudingpor, 1 tasak Váncza Habpor Elkészítés A margarint...
Bővebben »
Csokoládés keksz
Hozzávalók: (kb. 70 darabhoz) 20 dkg margarin 23 dkg cukor 1 tojás 13 dkg zabkorpa 6 dkg durvára vágott étcsokoládé 6 dkg durvára...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%