FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Karácsonyi almás- mákos sütemény
Hozzávalók a tésztához 60 dkg finomliszt, 38 dkg margarin, 1 kiskanál só, 7-8 dkg cukor, 1 dkg élesztő, 2 dl hideg víz, 1 tojás a lekenéshez Az almatöltelékhez 1 kg alma, 30 dkg cukor, 5-6 dkg...
Bővebben »
Bajor sertéssült gyümölcságyon
Hozzávalók 1.50 kg bőrös malaccomb, 1 kiskanál só , 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1 kiskanál Lucullus őrölt gyömbér, 1 mokkáskanál Lucullus egész szegfűszeg, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt...
Bővebben »
Citromos póréhagyma leves
Hozzávalók 4 főre 1 póréhagyma, 5 dkg vaj, só, Lucullus őrölt fekete bors, 2 evőkanál liszt, 1 kiskanál, Lucullus morzsolt majoránna, 1 l húsleves (készülhet leveskockából is), 1.5 dl főzőtejszín,...
Bővebben »
Gyümölcsös töltött hájas
Hozzávalók 2 fagyasztott levelestésztalap, 2 csomag Váncza főznivaló vaníliás pudingpor, tej, 2.5 dl habtejszín, 25 dkg vegyes piros bogyós gyümölcs (eper, málna, ribizli, áfonya)Elkészítés A...
Bővebben »
Kínai mázas oldalas paprikával és ananásszal
Hozzávalók 6 főre 1.5 kg húsos sertésoldalas, 1 friss ananász, 1 sárga és zöld húsú kaliforniai, paprika , 2 kiskanál olaj, 1 zúzott fokhagymagerezd, 2 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál száraz sherry,...
Bővebben »
Diós-szőlős vanília hab
Hozzávalók 4 főre 1 csomag Váncza vaníliás pudingpor, 1 csomag Váncza habpor, 1l tej, 1 fürt szőlő, 10 dkg dióbél, 10 dkg étcsokoládéElkészítés A pudingport és a habport a tasakon található előírás...
Bővebben »
Epres habtortácskák
Hozzávalók 4 főre a hablapokhoz (8 darabhoz) 2 tojásfehérje, csipetnyi só, 10 dkg kristálycukor A krémhez 25 dkg mascarpone sajt, 10 dkg tehéntúró, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 15 dkg...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.