FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Pikáns-ropogós sertésszelet, fűszeres újburgonyával
Hozzávalók 4 főre 1 kg sertéskaraj szeletelve, 1 tasak sertéssült fűszersó, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl olaj A körethez 80 dkg újburgonya, 2 dl olaj, 1 tasak Lucullus sült krumpli fűszersó, fél-fél...
Bővebben »
Csokoládé felfújt tejsodóval
Hozzávalók 5 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg vaj vagy margarin, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 10 dkg darált dió, a forma kikenéséhez: vaj és porcukor A sodóhoz 2.5 dl tej, 5...
Bővebben »
Kanizsai kotlett
Hozzávalók 4 főre 4 evőkanál Flekken gyorspác a Szilasfoodtól, 1 evőkanál mustár, 4 evőkanál olaj, 4 szelet csontos sertéskaraj (egyenként kb. 16 dkg) Hozzávalók a mártáshoz 1 kisebb...
Bővebben »
Diós barackkehely
Hozzávalók 4 főre 20 dkg dióbél, 8 sárgabarack, 2-3 evőkanál méz, fél citrom, csipetnyi Lucullus gyömbérpor, 1.5 dl tejszín, 4 evőkanál porcukor, 1 csomag habfixáló, 1 csomag Váncza vanilin cukor,...
Bővebben »
Csokoládés áfonyás tekercs
Hozzávalók 1 készen kapható csokoládés piskóta tekercs, 1 csomag Váncza csokoládés pudingpor, 3 dl tej, 15 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 15 dkg áfonya vagy áfonya lekvár, 10 dkg pirított, durvára...
Bővebben »
Illatos rizskehely karamelles almával
Hozzávalók 4 főre 20 dkg hosszúszemű rizs, só, 3 dl tejszín, 8 szem tört kardamom, 10 dkg cukor, 2 nagy alma, 5 dkg vaj, 10 dkg cukor, 1 dl fehérbor Elkészítés A rizst 4 deci vízben feltesszük...
Bővebben »
Kókuszos kávékrém
Hozzávalók 4 főre 1 tasak Váncza Vanílía ízű pudingpor, 5 dl tej, 2 dl főzött kávé, 1 tasak Váncza Habpor, 1 kupica konyak, 5 dkg kókuszreszelékElkészítés A pudingporból 3 deci tejjel pudingot...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.