FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Fűszeres burgonyalepény zöldségágyon
Hozzávalók 4 főre 1 kg burgonya, só, őrölt feketebors, 2 tojás, 1 evőkanál liszt, 4 evőkanál olaj, 1 sárgarépa, 1 kisebb cukkini A zöldségágyhoz 1 cukkini, 1 sárgarépa, 1-1 piros és sárga húsú...
Bővebben »
Fűszeres túrós pogácsa
Hozzávalók kb. 50 darabhoz 1 dl tej, 2.5 dkg élesztő, 50 dkg finomliszt, 25 dkg margarin, 50 dkg tehéntúró (lehet juhtúró is), 1 csapott evőkanál só, 1 tojás, 1 kiskanál pirospaprika, 1 mokkáskanál...
Bővebben »
Bélszínérmék Budapest módra
Hozzávalók 4 főre 60 dkg bélszín, só, Lucullus őrölt fekete bors, 1 közepes vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 közepes paradicsom, 1 zöldpaprika, 15 dkg szárnyasmáj, 10 dkg...
Bővebben »
Kókuszkrémes banántorta
Hozzávalók a tortalaphoz 2 tojás, 10 dkg vaj, 15 dkg cukor, 4 dkg kakaó, 2.5 dl tej, 1 Váncza sütőpor, 20 dkg liszt, a forma kikenéséhez vaj és liszt A töltelékhez 50 dkg banán (héj nélkül), 2...
Bővebben »
Vörösboros kuglóf
Hozzávalók 30 dkg margarin, 30 dkg cukor, 6 tojás, 40 dkg finomliszt, 1 kiskanál fahéj, 2 evőkanál kakaópor, 2.5 dl száraz vörösbor, 20 dkg csokoládés tortabevonó Elkészítés A margarint a cukorral...
Bővebben »
Csokoládé szuflé vanília sodóval
Hozzávalók 12.5 dkg margarin, 20 dkg étcsokoládé, 4 tojás, 12.5 dkg porcukor, 6 dkg liszt A sodóhoz 5 dl tej, 1 tasak Váncza vanília ízű pudingpor, 1 tasak Váncza Habpor Elkészítés A margarint...
Bővebben »
Vaníliás epres alagút
Hozzávalók 2 csomag Váncza vanília ízű pudingpor, 5 dl tej, 1 csomag Váncza Habpor, 1 csomag Lucullus zselatinpor, 20 dkg eper, 1 készen kapható piskótatekercs Elkészítés A pudingot 3,5 deci...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.