FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Sertés szelet hagymás-fűszeres burgonyával
Hozzávalók 50 dkg sertésszűz, só, Lucullus őrölt fekete bors, a sütéshez: olaj, 25 dkg apró vöröshagyma, 1 kg közepes méretű burgonya, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 2 kiskanál Lucullus morzsolt...
Bővebben »
Kókuszkrémes banántorta
Hozzávalók a tortalaphoz 2 tojás, 10 dkg vaj, 15 dkg cukor, 4 dkg kakaó, 2.5 dl tej, 1 Váncza sütőpor, 20 dkg liszt, a forma kikenéséhez vaj és liszt A töltelékhez 50 dkg banán (héj nélkül), 2...
Bővebben »
Szezámos pulykamell citrus salátával
Hozzávalók 4 főre 60 dkg pulykamellfilé, Lucullus őrölt fekete bors, 2 evőkanál Lucullus sültcsirke fűszersó, 5 evőkanál szezámmag, 5 evőkanál olaj A salátához 1 nagy jégsaláta, 1 narancs, 1...
Bővebben »
Padlizsánkrém fetás paradicsomraguval
Hozzávalók 4 főre 5 kisebb, egyenként kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz, 20 dkg feta...
Bővebben »
Mediterrán töltött karalábé
Hozzávalók 30 dkg sovány darált sertéshús, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál fölaprított friss bazsalikom és origanó, 4 paradicsom, 25 dkg...
Bővebben »
Cseresznyés hab
Hozzávalók 50 dkg cseresznye, 3 evőkanál cukor, 2 tasak Váncza Habpor, 1 liter tej, 2 csomag habfixáló, 1 csomag Váncza vanilin cukor Elkészítés A cseresznyét megmossuk, néhány szemet a...
Bővebben »
Roston sült lazac avokádópürével
Hozzávalók 4 főre 4 szelet lazacfilé, 4 evőkanál Lucullus Halak fűszersó, 1 nagyobb citrom, a sütéshez 0.5 dl olaj, a fűszervajhoz 25 dkg vaj, só, őrölt fehér bors, 1 csokor petrezselyem Az...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.