FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Rostonsült csirkemell fűszeres paradicsommártással
Hozzávalók 4 főre 4 csirkemellfilé szeletelve, olaj, 10 dkg vaj, 1 tasak Lucullus sültcsirke fűszersó A mártáshoz 6 közepes paradicsom, 5 evőkanál ketchup, 2 evőkanál Worcestershire-szósz, 2...
Bővebben »
Csokoládé felfújt tejsodóval
Hozzávalók 5 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg vaj vagy margarin, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 10 dkg darált dió, a forma kikenéséhez: vaj és porcukor A sodóhoz 2.5 dl tej, 5...
Bővebben »
Tosca körtéje
Hozzávalók 4 főre 1.5 tej, 15 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, 2 evőkanál mazsola, fél citrom reszelt héja, 1 kiskanál rum, 6 közepes körte, 10 dkg kristálycukor, 2 dl száraz fehérbor, 2 dkg...
Bővebben »
Tandori csirke
Hozzávalók 4 főre 2 csirkemellfilé, 4 dl joghurt, 1 mokkáskanál darált erőspaprika, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt bors, 1 evőkanál citromlé, csipetnyi Lucullus őrölt kömény és...
Bővebben »
Diós torta ananászos mákkrémmel
Hozzávalók a tortalaphoz 6 tojás, 15 dkg cukor, 1 csomag Váncza Vanilin cukor, 10 dkg dió, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál zsemlemorzsa A töltelékhez 3 dl tej, 3 kiskanál liszt, 20 dkg porcukor, 10...
Bővebben »
Cseresznyés hab
Hozzávalók 50 dkg cseresznye, 3 evőkanál cukor, 2 tasak Váncza Habpor, 1 liter tej, 2 csomag habfixáló, 1 csomag Váncza vanilin cukor Elkészítés A cseresznyét megmossuk, néhány szemet a...
Bővebben »
Padlizsánkrém fetás paradicsomraguval
Hozzávalók 4 főre 5 kisebb, egyenként kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz, 20 dkg feta...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.