FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Parajos borda
Hozzávalók 4 egyenként kb. 15 dekás sertéskaraj, 2 kiskanál Lucullus sertés fűszersó, 15 dkg parajlevél (fagyasztott is lehet), 2 dkg vaj, 1 kisebb vöröshagyma, fél mokkáskanál Lucullus őrölt fekete...
Bővebben »
Grillezett csirkecomb citromos- oregánós pácban
Hozzávalók 4 főre 4 csirkecomb, 1 csípős, piroshúsú paprika, 1 citrom, 1 evőkanál Lucullus oregáno, 1 mokkáskanál Tabasco-mártás, 2 dl olaj, só, Lucullus őrölt fekete bors Elkészítés A...
Bővebben »
Mediterrán padlizsán saláta
Hozzávalók 4 főre 4 kisebb, egyenként kb 30 dkg-os padlizsán, 1 nagy lilahagyma, 2 paradicsom, 2 zöldpaprika, 15 szem kimagozott, fekete olajbogyó, fél mokkáskanál só Az öntethez 1 csomag...
Bővebben »
Sertés szelet hagymás-fűszeres burgonyával
Hozzávalók 50 dkg sertésszűz, só, Lucullus őrölt fekete bors, a sütéshez: olaj, 25 dkg apró vöröshagyma, 1 kg közepes méretű burgonya, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 2 kiskanál Lucullus morzsolt...
Bővebben »
Padlizsánkrém fetás paradicsomraguval
Hozzávalók 4 főre 5 kisebb, egyenként kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz, 20 dkg feta...
Bővebben »
Currys-mustáros csirkecsíkok, tavaszi salátaágyon
Hozzávalók 4 főre 40 dkg csirkemellfilé, só, Lucullus Őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj, 1 kiskanál Lucullus Curry por, 1 kiskanál Dijoni szemes mustár, 2 kiskanál méz, arasznyi póréhagyma A...
Bővebben »
Kókuszos kávékrém
Hozzávalók 4 főre 1 tasak Váncza Vanílía ízű pudingpor, 5 dl tej, 2 dl főzött kávé, 1 tasak Váncza Habpor, 1 kupica konyak, 5 dkg kókuszreszelékElkészítés A pudingporból 3 deci tejjel pudingot...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.