FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Pikáns csirkeszárny
Hozzávalók 4 főre 8-12 nagy húsos csirkeszárny, 4 evőkanál mustár, 4 evőkanál méz, 1 kiskanál currypor, 4 kiskanál Mexikói gyorspác, 1 csilipaprika, pár csepp citromléElkészítés A szárnyakat...
Bővebben »
Illatos borleves
Hozzávalók 1l félédes fehérbor, 1 citrom, 1 rúd Lucullus egész fahéj, 2 Lulullus egész,szegfűszeg, 8 tojássárgája, 8 evőkanál cukor, a tálaláshoz: Váncza habporból készült hab, csipetnyi Lucullus...
Bővebben »
Fűszeres burgonyalepény zöldségágyon
Hozzávalók 4 főre 1 kg burgonya, só, őrölt feketebors, 2 tojás, 1 evőkanál liszt, 4 evőkanál olaj, 1 sárgarépa, 1 kisebb cukkini A zöldségágyhoz 1 cukkini, 1 sárgarépa, 1-1 piros és sárga húsú...
Bővebben »
Ananászos csokis csírkecsíkok
Hozzávalók 4 főre 40 dkg csirkemellfilé, 1 kisebb póréhagyma, 5 evőkanál olaj, 2 dl ketchup, 15 dkg ananász konzerv, só, Lucullus őrölt fekete bors, 1 mokkáskanál chilipor, 10 dkg...
Bővebben »
Padlizsánkrém fetás paradicsomraguval
Hozzávalók 4 főre 5 kisebb, egyenként kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz, 20 dkg feta...
Bővebben »
Kotlett "Lucullus" módra
Hozzávalók 1 tasak Lucullus Grill fűszersó, 1 evőkanál mustár, 1-1,5 dl olaj, 4 szelet csontos sertéskaraj, a mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 dl...
Bővebben »
Tojással töltött borda
Hozzávalók 4 szelet csont nélküli sertéskaraj, 4 evőkanál Lucullus Sertéssült fűszersó, 4 főtt tojás, 10 dkg reszelt mozzarella sajt, 1 csokor petrezselyem A bundázáshoz 10 dkg liszt, 3 tojás,...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.