FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Tejszínes mézes körteleves
Hozzávalók 4 főre 4 nagy körte, 1 evőkanál cukor, 1-2 cikk citrom, 2 evőkanál méz, csipetnyi Lucullus őrölt gyömbér, 3 dl tejszín Elkészítés A körtéket meghámozzuk, magházukat kiemeljük, húsukat...
Bővebben »
Padlizsánkrém fetás paradicsomraguval
Hozzávalók 4 főre 5 kisebb, egyenként kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma, 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz, 20 dkg feta...
Bővebben »
Csirkemell zöldségmártással
Hozzávalók 4 főre 1 közepes vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 4 csirkemellfilé, 2 evőkanál Lucullus sültcsirke fűszersó, 1 evőkanál cukor, 2 babérlevél, 50 dkg fagyasztott leveszöldség (sárgarépa,...
Bővebben »
Cseresznyés hab
Hozzávalók 50 dkg cseresznye, 3 evőkanál cukor, 2 tasak Váncza Habpor, 1 liter tej, 2 csomag habfixáló, 1 csomag Váncza vanilin cukor Elkészítés A cseresznyét megmossuk, néhány szemet a...
Bővebben »
Diós barackkehely
Hozzávalók 4 főre 20 dkg dióbél, 8 sárgabarack, 2-3 evőkanál méz, fél citrom, csipetnyi Lucullus gyömbérpor, 1.5 dl tejszín, 4 evőkanál porcukor, 1 csomag habfixáló, 1 csomag Váncza vanilin cukor,...
Bővebben »
Citromos lazac saláta
Hozzávalók 1 csomag készen kapható saláta mix, 4 vékony szelet füstölt lazac, 2 paradicsom, 1 arasznyi kígyóuborka Az öntethez 1 citrom kifacsart leve, 1 mokkáskanál só, fél mokkáskanál lucullus...
Bővebben »
Epres krémtúró
Hozzávalók 4 főre 20 dkg eper, 50 dkg tehéntúró, 1 natúr krémsajt, 10 dkg cukor, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 1 citrom reszelt héja, 1 tasak Váncza Habpor, 1.5 dl tejElkészítés Az epret...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.