FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Görög töltött paprika
Hozzávalók 30 dkg sovány darált sertéshús, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál fölaprított friss bazsalikom és origanó, 4 paradicsom, 25 dkg...
Bővebben »
Szűzérmék nyárson
Hozzávalók 4 főre 80 dkg sertés szűzpecsenye Hozzávalók a páchoz 4 evőkanál olívaolaj, 1 tasak Gyros gyorspác a Szilasfoodtól, 1 evőkanál mangóchutney (nagyobb élelmiszerboltokban készen...
Bővebben »
Citromhab
Hozzávalók 3 dl tejszín, 7.5 dkg cukor, 2 citrom leve, 1 csomag Váncza Vanilin cukorElkészítés A tejszínt a cukorral lábosba töltjük. Lassan fölforraljuk, közben folyamatosan kevergetjük, addig...
Bővebben »
Szójával töltött cukkini
Hozzávalók 4 főre 12 dkg Szilasfood szójagranulátum, 1 kiskanál ételízesítő por, 2 nagyobb cukkini, 1 kisebb vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál olaj, 1 tojás, 10 dkg reszelt ementáli sajt,...
Bővebben »
Diókrémes őszibarack málnaöntettel
Hozzávalók 4 főre 1.5 dl tej, 15 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, 2 evőkanál mazsola, fél citrom reszelt héja, 1 kiskanál rum, 1 csomag Váncza vaníliás cukor, 6 nagyobbacska őszibarack, 2 dkg...
Bővebben »
Grillezett zöldségnyárs
Hozzávalók 1 kisebb padlizsán, 1 cukkini, 20 dkg koktélparadicsom, 1 dl olaj, 1 tasak Lucullus Grill Fűszersó Elkészítés A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis...
Bővebben »
Sertés szűzérmék karfiolpürével
Hozzávalók 4 főre 60 dkg sertésszűz, 1 tasak Lucullus Sertéssült fűszersó, 1.5 dl olaj A karfiolpüréhez 1 közepes karfiol, só,...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.