FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Diós-szőlős vanília hab
Hozzávalók 4 főre 1 csomag Váncza vaníliás pudingpor, 1 csomag Váncza habpor, 1l tej, 1 fürt szőlő, 10 dkg dióbél, 10 dkg étcsokoládéElkészítés A pudingport és a habport a tasakon található előírás...
Bővebben »
Kókuszos kávékrém
Hozzávalók 4 főre 1 tasak Váncza Vanílía ízű pudingpor, 5 dl tej, 2 dl főzött kávé, 1 tasak Váncza Habpor, 1 kupica konyak, 5 dkg kókuszreszelékElkészítés A pudingporból 3 deci tejjel pudingot...
Bővebben »
Csirkemell zöldborsóval és gyöngyhagymával
Hozzávalók 4 főre 40 dkg csirkemellfilé, só, Lucullus őrölt fekete bors, 4 evőkanál olaj, 1 sárgarépa, 25 dkg zöldborsó (fagyasztott), 1 vöröshagyma, 20 dkg gyönygyhagyma, 1 kiskanál, Lucullus...
Bővebben »
Lucullus saláta
Hozzávalók 4 főre 15 dkg zöldbab (fagyasztott is lehet), 30 dkg paradicsom, 1 nagy húsos paprika, 1 fej jégsaláta, arasznyi kígyóuborka, a tálaláshoz 2 szelet kenyér Az öntethez 0.5 dl almaecet,...
Bővebben »
Tavaszi csirkesaláta tárkonyos joghurtmártással
Hozzávalók 4 főre 2 csirkemellfilé, só, Lucullus őrölt feketebors, olaj, A salátához: 1 fejessaláta, 1 csomó retek, 1 kígyóuborka, 2 paradicsom, 1 csomó újhagyma Az öntethez 2 dl natúr joghurt,...
Bővebben »
Mediterrán padlizsán saláta
Hozzávalók 4 főre 4 kisebb, egyenként kb 30 dkg-os padlizsán, 1 nagy lilahagyma, 2 paradicsom, 2 zöldpaprika, 15 szem kimagozott, fekete olajbogyó, fél mokkáskanál só Az öntethez 1 csomag...
Bővebben »
Csirkemell zöldségmártással
Hozzávalók 4 főre 1 közepes vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 4 csirkemellfilé, 2 evőkanál Lucullus sültcsirke fűszersó, 1 evőkanál cukor, 2 babérlevél, 50 dkg fagyasztott leveszöldség (sárgarépa,...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.