FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Körtés-camembertes táska
Hozzávalók 4 főre 1 csomag készen kapható, fagyasztott vajastészta, 4 kört, 4 evőkanál cukor, 5 dkg vaj, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fahéj, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 20 dkg, camembert sajt, 1...
Bővebben »
Zöldbabsaláta
Hozzávalók 25 dkg ceruzabab (fagyasztott), só, 4 paradicsom, 10 dkg ruccola saláta, 1 csomag újhagyma, 1 dl olívaolaj, 1 tasak Lucullus Olaszos salátaöntet por, 1 csokor petrezselyemElkészítés A...
Bővebben »
Mediterrán padlizsán saláta
Hozzávalók 4 főre 4 kisebb, egyenként kb 30 dkg-os padlizsán, 1 nagy lilahagyma, 2 paradicsom, 2 zöldpaprika, 15 szem kimagozott, fekete olajbogyó, fél mokkáskanál só Az öntethez 1 csomag...
Bővebben »
Tavaszváró parajgaluska
Hozzávalók 20 dkg paraj (jó a fagyasztott is), 10 dkg vaj, 40 dkg finomliszt, 3 tojás, 2 dl tejföl, 10 dkg juhtúró, só, Lucullus őrölt fekete bors A tetejére 4 tojás, 1 dl tejföl, 25 dkg főtt...
Bővebben »
Gyümölcsös kuglóf
Hozzávalók 30 dkg margarin, 30 dkg kristálycukor, 1 csomag Váncza vaniliás cukor, 5 tojás, 1 mokkáskanál Váncza sütőpor, 30 dkg finomliszt, 3 kiskanál Lucullus mézeskalács fűszer keverék, 20 dkg...
Bővebben »
Roston sült lazac tárkonyos gombaraguval
Hozzávalók 4 főre 4 szelet lazacfilé (egyenként kb. 20 dkg), só, őrölt fehérbors, 4 evőkanál olívaolaj A mártáshoz 25 dkg gomba, 1 kisebb vöröshagyma, 4-5 evőkanál olaj, só, Lucullus őrölt...
Bővebben »
Grillezett csirkecomb citromos- oregánós pácban
Hozzávalók 4 főre 4 csirkecomb, 1 csípős, piroshúsú paprika, 1 citrom, 1 evőkanál Lucullus oregáno, 1 mokkáskanál Tabasco-mártás, 2 dl olaj, só, Lucullus őrölt fekete bors Elkészítés A...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.