FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Almás hagymás sült máj
Hozzávalók 4 főre 60 dkg máj (sertés vagy szárnyas), 4 evőkanál olaj, Lucullus őrölt fekete bors 1 kiskanál sürített paradicsom, 4 savanykás alma, 2 vöröshagyma, 1 kiskanál Lucullus oregano, 1 dl...
Bővebben »
Túrós-barackos rétesbatyu
Hozzávalók 4 főre 1 csomag réteslap, 3 evőkanál vaj, 25 dkg túró, 1.5 dl habtejszín, 2 evőkanál búzadara, 2 tojás, 10 dkg őszibarack befőtt, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 1 citrom reszelt...
Bővebben »
Fűszeres halfilé joghurtos salátával
Hozzávalók 4 főre 60 dkg szálkamentes tengeri halfilé, 5 evőkanál liszt, 1 tasak Lucullus Halak fűszersó, 5 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyem és 1csokor bazsalikom A salátához 1 jégsaláta, 2...
Bővebben »
Vegetáriánus zöldségnyárs
Hozzávalók 2 vöröshagyma, 1 nagy kígyóuborka, 15 dkg gomba, 1 piros húsú paprika, 5 evőkanál olaj, 1 evőkanál Lucullus Grillzöldség fűszersó, 3 gerezd fokhagymaElkészítés A hagymát...
Bővebben »
Mexikói citromos hátszín
Hozzávalók 4 főre 1 kg lapos marha hátszín Hozzávalók a pácléhez 1 tasak Mexikói gyorspác a Szilasfoodtól, 1 kiskanál reszelt citromhéj, 0.5 dl citromlé, 1 citrom, 5 dl olaj, 1 kis fej apróra...
Bővebben »
Karácsonyi raguleves
Hozzávalók 1 közepes vöröshagyma, 60 dkg sertéscomb, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olaj, só, őrölt feketebors, 2 l víz (szénsavmentes ásványvíz is lehet), 60 dkg vegyes zöldség, 1 kiskanál...
Bővebben »
Hideg paprikakrémleves
Hozzávalók 1-1 piros, sárga és zöld húsú kaliforniai paprika, 1 csomó újhagyma, 1 l paradicsomlé (100%-os), só, cukor, csipetnyi Lucullus őrölt fekete bors, 1 kiskanál Lucullus morzsolt bazsalikom,...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.