FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Csirkemell szójacsírával
Hozzávalók 4 főre a páchoz 6 evőkanál szójamártás, 1 mokkáskanál szezámolaj, 3 evőkanál napraforgóolaj, 2 evőkanál méz, száraz fehérbor, 1 tasak Lucullus sültcsirke fűszersó, 2 csirkemellfilé,...
Bővebben »
Gyümölcsös ostyarakás
Hozzávalók 1 csomag kerek, édes ostyalap (készen kapható, kb 5 centi átmérőjű), 1 csomag Váncza vanília ízű pudingpor, tej, 20 dkg vegyes erdei gyümölcs (fagyasztott is lehet), 2 csomag...
Bővebben »
Pirított csirke kapros sajtmártással
Hozzávalók 4 főre 2 csirkemellfilé, 1 tasak Lucullus Sültcsirke fűszersó, olaj, 5 dkg vaj, 2 evőkanál, liszt, 2.5 dl tej, só, Lucullus őrölt fehérbors, 10 dkg Eidami sajt, 1 csokor friss...
Bővebben »
Fűszeres burgonyalepény zöldségágyon
Hozzávalók 4 főre 1 kg burgonya, só, őrölt feketebors, 2 tojás, 1 evőkanál liszt, 4 evőkanál olaj, 1 sárgarépa, 1 kisebb cukkini A zöldségágyhoz 1 cukkini, 1 sárgarépa, 1-1 piros és sárga húsú...
Bővebben »
Vaníliás epres alagút
Hozzávalók 2 csomag Váncza vanília ízű pudingpor, 5 dl tej, 1 csomag Váncza Habpor, 1 csomag Lucullus zselatinpor, 20 dkg eper, 1 készen kapható piskótatekercs Elkészítés A pudingot 3,5 deci...
Bővebben »
Lazacjava kapribogyós mártással
Hozzávalók 70 dkg bőrös, ducibb lazacfilé, 4 evőkanál olívaolaj, fél citrom leve, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál Lucullus szárított petrezselyem A mártáshoz 6 dkg vaj, 2 kiskanál Lucullus...
Bővebben »
Grillezett halfilé chilis szalonnával
Hozzávalók 4 közepes tengeri halfilé, 4 kiskanál Lucullus Halak fűszersó, 1 dl olaj, 20 dkg vékonyra szeletelt füstölt húsos szalonna, 2-3 kiskanál chiliszósz Elkészítés A halat megmossuk,...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%