FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Eperhabos rétes
Hozzávalók 1 tasak Váncza Eperízű pudingpor, 2.5 dl tej, 1 tasak Váncza Habpor, 1 réteslap, olaj Elkészítés A pudingpor a tasakon található leírőás szerint elkészítjük, kissé kihűtjük. A habporból...
Bővebben »
Zöldséges-tejszínes tészta
Hozzávalók 4 főre 25 dkg spagetti, só, 50 dkg zsenge cukkini (mutatósabb, ha fele sárga, fele zöld cukkinit veszünk hozzá), 1 sárgarépa, fél-fél cső piros és sárga húsú paprika 4 evőkanál...
Bővebben »
Csokoládés áfonyás tekercs
Hozzávalók 1 készen kapható csokoládés piskóta tekercs, 1 csomag Váncza csokoládés pudingpor, 3 dl tej, 15 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 15 dkg áfonya vagy áfonya lekvár, 10 dkg pirított, durvára...
Bővebben »
Kókuszkrémes banántorta
Hozzávalók a tortalaphoz 2 tojás, 10 dkg vaj, 15 dkg cukor, 4 dkg kakaó, 2.5 dl tej, 1 Váncza sütőpor, 20 dkg liszt, a forma kikenéséhez vaj és liszt A töltelékhez 50 dkg banán (héj nélkül), 2...
Bővebben »
Mákos-áfonyás korongok
Hozzávalók kb. 75 darabhoz 10 dkg finomra darált mák, 1 citrom reszelt héja, 12 dkg margarin, 12 dkg zsír, 20 dkg porcukor, 1 vaníliarúd, 1 kiskanál Lucullus Mézeskalács fűszerkeverék, 40 dkg...
Bővebben »
Fűszeres halfilé joghurtos salátával
Hozzávalók 4 főre 60 dkg szálkamentes tengeri halfilé, 5 evőkanál liszt, 1 tasak Lucullus Halak fűszersó, 5 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyem és 1csokor bazsalikom A salátához 1 jégsaláta, 2...
Bővebben »
Kókuszhabos barackálom
Hozzávalók 4 főre 50 dkg sárgabarack befőtt, 20 dkg kristálycukor, 25 dkg babapiskóta, 20 dkg kókuszreszelék, 20 dkg mascarpone sajt, 2 kiskanál porcukor, 1 tasak Váncza habpor Elkészítés A...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.