FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Boros csirkecombok
Hozzávalók 4 csirkecomb, 5 dkg húsos füstölt szalonna, 1 kisebb vöröshagyma, 1 közepes sárgarépa 2 dl száraz fehérbor, 1 babérlevél, só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fekete bors A csirkecombokat...
Bővebben »
Tavaszváró parajgaluska
Hozzávalók 20 dkg paraj (jó a fagyasztott is), 10 dkg vaj, 40 dkg finomliszt, 3 tojás, 2 dl tejföl, 10 dkg juhtúró, só, Lucullus őrölt fekete bors A tetejére 4 tojás, 1 dl tejföl, 25 dkg főtt...
Bővebben »
Csokoládékrém karamellás eperágyon
Hozzávalók 4 főre 25 dkg eper, 5 dkg vaj, 10 dkg cukor, 1.5 dl vörösbor, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fahéj, 1 tasak Váncza Csokoládéízű pudingpor, 2.5 dl tej, 2 dl habtejszín Elkészítés Az eper...
Bővebben »
Karácsonyi almás- mákos sütemény
Hozzávalók a tésztához 60 dkg finomliszt, 38 dkg margarin, 1 kiskanál só, 7-8 dkg cukor, 1 dkg élesztő, 2 dl hideg víz, 1 tojás a lekenéshez Az almatöltelékhez 1 kg alma, 30 dkg cukor, 5-6 dkg...
Bővebben »
Diós torta ananászos mákkrémmel
Hozzávalók a tortalaphoz 6 tojás, 15 dkg cukor, 1 csomag Váncza Vanilin cukor, 10 dkg dió, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál zsemlemorzsa A töltelékhez 3 dl tej, 3 kiskanál liszt, 20 dkg porcukor, 10...
Bővebben »
Ananászos csokis csírkecsíkok
Hozzávalók 4 főre 40 dkg csirkemellfilé, 1 kisebb póréhagyma, 5 evőkanál olaj, 2 dl ketchup, 15 dkg ananász konzerv, só, Lucullus őrölt fekete bors, 1 mokkáskanál chilipor, 10 dkg...
Bővebben »
Pulykamell kukoricával töltve
Hozzávalók 4 főre 60 dkg pulykamellfilé, só, Lucullus őrölt fekete bors, ételízesítő por, 4 dkg vaj, 20 dkg morzsolt fagyasztott kukorica, 3 tojás, fél csokor metélőhagyma, 3-4 evőkanál olaj A...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%