FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Hamburger
Hozzávalók 80 dkg marhacomb, 2 kisebb ecetes uborka, 1 közepes vöröshagyma, 2 evőkanál Lucullus Grill fűszersó, fél mokkáskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál ketchup és mustár, a sütéshez...
Bővebben »
Feketeerdei falatkák
Hozzávalók 1 csokoládés piskótalap (készen kapható), 10 dkg eperlekvár, 25 dkg fagyasztott erdei gyümölcskeverék, 10 dkg cukor, 1.5 dl víz, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fahéj, 2 evőkanál étkezési...
Bővebben »
Kotlett "Lucullus" módra
Hozzávalók 1 tasak Lucullus Grill fűszersó, 1 evőkanál mustár, 1-1,5 dl olaj, 4 szelet csontos sertéskaraj, a mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 dl...
Bővebben »
Pityókás vadragu
Hozzávalók 80 dkg őzcomb, 15 dkg füstölt szalonna, 1 nagy vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma 0.5 dl körtepálinka, 2.5 dl száraz fehérbor, 10 dkg csemegeuborka, 10 dkg gomba 1 zöldpaprika, 1...
Bővebben »
Aszaltszilvával sütött pulykamáj
Hozzávalók 50 dkg pulykamáj, fél kiskanál só, 1 csapott kiskanál Lucullus őrölt fekete bors, 1 kiskanál Lucullus majoránna, 15 dkg aszalt szílva, 10 dkg tisztított mandula, 10-15 szelet húso füstölt...
Bővebben »
Mozzarellás nyári saláta kapros joghurt öntettel
Hozzávalók 4 főre 1 közepes kígyóuborka, 3 paradicsom, 1 jégsaláta, maréknyi ruccola saláta, 1 kisebb sárgarépa, 10 dkg koktél mozzarella sajt, 2 dl joghurt, 1 tasak Perfecto salátaöntet...
Bővebben »
Mézes-joghurtos csirkemell
Hozzávalók 2 csirkemellfilé, 2 dl joghurt, 1 mokkáskanál Dijoni mustár, 1 evőkanál méz, 1 kiskanál Lucullus sültcsirke fűszersó Elkészítés A csirkét megmossuk, leszárogatjuk, éles késsel lapjában...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.