FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Karácsonyi mézes sütemény
Hozzávalók 5 tojás, 10 dkg méz, 5 dkg porcukor, 30 dkg finomliszt, 1 csomag Váncza sütőpor, 2 kiskanál Lucullus mézeskalács fűszerkeverék, csipetnyi só, 10 dkg dió, 10 dkg barackíz Elkészítés A...
Bővebben »
Fűszeres lazac cukkiniköntösben
Hozzávalók 4 szelet lazac (egyenként kb. 15 dkg), 2-2 evőkanál méz és mustár, 2 evőkanál, Lucullus Halak fűszerkeverék, 1 közepes cukkini, 2 evőkanál olaj, 6 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 2 dl víz, 1...
Bővebben »
Görög töltött paprika
Hozzávalók 30 dkg sovány darált sertéshús, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál fölaprított friss bazsalikom és origanó, 4 paradicsom, 25 dkg...
Bővebben »
Illatos rizskehely karamelles almával
Hozzávalók 4 főre 20 dkg hosszúszemű rizs, só, 3 dl tejszín, 8 szem tört kardamom, 10 dkg cukor, 2 nagy alma, 5 dkg vaj, 10 dkg cukor, 1 dl fehérbor Elkészítés A rizst 4 deci vízben feltesszük...
Bővebben »
Rokfortos hátszínlángos
Hozzávalók 60 dkg hátszín, Lucullus őrölt fekete bors, Mustár, Só, 15 dkg rokfort sajt fél mokkáskanál pirospaprika, 2 kemény paradicsom, 4 nagyobb, de vékony szelet edami sajt, a sütéshez meg a...
Bővebben »
Karácsonyi almás- mákos sütemény
Hozzávalók a tésztához 60 dkg finomliszt, 38 dkg margarin, 1 kiskanál só, 7-8 dkg cukor, 1 dkg élesztő, 2 dl hideg víz, 1 tojás a lekenéshez Az almatöltelékhez 1 kg alma, 30 dkg cukor, 5-6 dkg...
Bővebben »
Csokoládé szuflé vanília sodóval
Hozzávalók 12.5 dkg margarin, 20 dkg étcsokoládé, 4 tojás, 12.5 dkg porcukor, 6 dkg liszt A sodóhoz 5 dl tej, 1 tasak Váncza vanília ízű pudingpor, 1 tasak Váncza Habpor Elkészítés A margarint...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%