FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Receptek konyhák szerint: magyar » még több recept



Magyaros kapros káposzta - párolt lapockával
Hozzávalók:60 dkg sertéslapocka 2 evőkanál Lucullus Magyaros Fűszersó 4 evőkanál olaj 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 csapott evőkanál...
Bővebben »
Zöldcitromos palacsinta ananászos ricottával
Hozzávalók 12-14 darabhoz: A tésztához: 20 dkg liszt (a fele graham liszt is lehet) 2 tojás 3 dl tej1,5 dl szódavíz csipetnyi só és...
Bővebben »
Sertés szűzérmék karfiolpürével
Hozzávalók 4 főre 60 dkg sertésszűz, 1 tasak Lucullus Sertéssült fűszersó, 1.5 dl olaj A karfiolpüréhez 1 közepes karfiol, só,...
Bővebben »
Karácsonyi mézes- mandulás kalács
Hozzávalók 8 főre a tésztához 2.5 dkg élesztő, 10 dkg cukor, kb. 1.5 dl tej, 10 dkg margarin, 38 dkg finomliszt, csipetnyi só, 1 tojás A töltelékhez 25 dkg hámozatlan mandula, 1.5 dl...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%