FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Olvasói receptek » még több recept



Fokhagymás kifli
Hozzávalók 4 óriás kifli, 1 RAMA margarin, 4-5 gerezd fokhagyma, 2 kávés kanál Lucullus szárított petrezselyemA kifliket egyujjnyi távolságokra melyen vagdaljuk be, de vigyázzunk hogy a kifli az...
Bővebben »
Mézes-narancsos kókuszkocka
Hozzávalók 3 dkg margarin, 25 dkg kristálycukor, 1 csomag Váncza vanillin cukor, 1 csomag Váncza sütőpor, 3 ek méz, 1 egész tojás, 28 dkg liszt, 2 dl tej, 1 db narancs reszelt...
Bővebben »
Karfiolkrém gazdagon
Hozzávalók 1 kis fej karfiol, 5 dkg sajt, 3 dkg vaj, 1 pohár joghurt, 1 gerezd fokhagyma, 1 csipet só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt kurkuma, ízlés szerint kapor vagy 1 mokkás kanál Lucullus...
Bővebben »
Fehérborban főtt gombás-borsos tokány párolt rizzsel
Hozzávalók 1 kg sertéscomb, 0.5 kg gomba, vöröshagyma, fehérbor, víz, tejföl, liszt, só, Lucullus őrölt feketebors, Lucullus morzsolt majorannaElkészítés Zsíron üvegesre pároljuk a vöröshagymát,...
Bővebben »
Rakott pulykaérmék
Hozzávalók Kb. 60 dkg pulykamedalion, só, Lucullus őrölt feketebors, 20 dkg pulyka vagy csirkemáj, 20 dkg csiperke gomba, egy csokor petrezselyemlevél, 1 közepes fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma,...
Bővebben »
Gesztenyés alagút őzgerincformában
5 tojásból gáztepsiben kakaós piskótalapot sütünk (5 tojás, 5 evőkanál cukor, 5 evőkanál liszt, ízlés szerint kakaópor). A piskótából levágunk egy akkora csíkot, ami az őzgerincforma tetejére illik....
Bővebben »
Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Hozzávalók 4 evőkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 80 dkg sertéscomb, Szilas ételízesítő, Lucullus őrölt feketebors, 2 evőkanál mustár, 4 db csemegeuborka, 1 db pritamin- vagy zöldpaprika, 1 csokor...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.