FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Olvasói receptek » még több recept



Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Hozzávalók 4 evőkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 80 dkg sertéscomb, Szilas ételízesítő, Lucullus őrölt feketebors, 2 evőkanál mustár, 4 db csemegeuborka, 1 db pritamin- vagy zöldpaprika, 1 csokor...
Bővebben »
Piroska torta
Hozzávalók a tésztához 17 dkg liszt, 3 tojás, 15 dkg cukor, 10 dkg margarin, 1dl tejszín, 1 üveg (720 ml) magozott meggybefőtt, 2 evőkanál mogyorós nugátkrém, 1 csomag Váncza vanillin cukor, 1-2...
Bővebben »
Karfiolkrém gazdagon
Hozzávalók 1 kis fej karfiol, 5 dkg sajt, 3 dkg vaj, 1 pohár joghurt, 1 gerezd fokhagyma, 1 csipet só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt kurkuma, ízlés szerint kapor vagy 1 mokkás kanál Lucullus...
Bővebben »
Almás krémes
Hozzávalók tésztához 6 tojás, 6 evőkanál kristálycukor, 6 púpozott evőkanál liszt, fél csomag Váncza sütőpor, 6 evőkanál víz, 7 nagy alma, tepsi kikenéséhez 10 dkg margarin Töltelék 6 dl tej, 6...
Bővebben »
Lajcsi szelet
Hozzávalók a tésztához 40 dkg liszt, 2 evőkanál kakaó, 2 evőkanál méz, 2 egész tojás, 20 dkg cukor, 5 dkg margarin, 1 csomag Váncza vanillin cukor, 2 kávéskanál Lucullus étkezési szódabikarbóna A...
Bővebben »
Vaniliás szedres süti
Kisméretű tepsibe 5 tojásos piskótát sütünk. A kihűlt piskótát hosszába, 3 egyenlő csíkra vágjuk. A krémhez 3 dl tejbe, 1 csomag Váncza Vanília ízű pudingot és 2 kanál cukor elkeverünk. Ezt...
Bővebben »
Sajtos-karfiol
Egy 1-1.2 kg-os karfiolt rózsáira szedünk, alaposan megmosunk, majd enyhén sós vízben megfőzzük. Közben fél liter tejből, 5 evőkanál lisztből besamel mártást főzünk, melyet ízesítünk sóval, zúzott...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.