FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Boortsog (mongol)

Hozzávalók 1 kg finomliszt, 200 g vaj, 7 dl víz, 150 g cukor, só, 1 l étolaj Oldjuk fel a cukrot és a sót langyos vízben. Keverjük hozzá a vajat és a lisztet, majd dagasszuk sűrű tésztává. Amint kész vagyunk, hagyjuk félórát pihenni, majd gyúrjuk át újra, hogy semmi légbuborék ne maradjon... Bővebben »

Kardamom

A kardamom (Elettaria kardamum W.M.), régies nevén kardamon, kardamomi vagy kardamomum egy fűszernövény. A „Cardamomum” név talán a görög kardia = szív és amomum = fűszer szavakból származik. Nem tévesztendő össze a fekete kardamommal (Amomum subulatum). Elő-India délnyugati partvidékéről, a Malabár-part környékéről és Srí Lankáról származik, de... Bővebben »

Tisztelt Vásárlóink!

A megrendelt termékeket raktárunk aktuális készletétől függően tudjuk teljesí­teni.

Megértésüket köszönjük!
VEKOP Pályázat
Bővebb tájékoztatásért kattintson a képre!



Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bďż˝vebben »
Korábbi hí­rek, újdonságok

» Újdonság!
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.