FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Firenzei szűzérmék

Hozzávalók 4 főre 80 dkg sertés szűzpecsenye, fél zacskó Lucullus sertés fűszersó, 16-20 friss zsályalevél, 20 dkg vékonyra szeletelt főtt, füstölt marhanyelv, 1 kis üveg paprikával töltött olajbogyó, 1 dl olaj, 1 fej fokhagyma Elkészítés A szűzpecsenyét kisujjnyi vastagra felszeleteljük, kissé... Bővebben »

Fahéj

A fahéjfa (Cinnamomum verum vagy C. zeylanicum), népies nevén ceyloni fahéj, cinet, cimet vagy cinnamomi a babérfélék családjába tartozó Cinnamomum növénynemzetség egyik legismertebb faja. Gyakran fahéjnak nevezik a kassziát (Cinnamomum aromaticum vagy C. cassia) is. A jóízű, finom illatú fahéj Kínából és Ceylonból származik, ahol egy vadontermő trópusi... Bővebben »

Kedves Vásárlók!
A megrendelt termékeket raktárunk aktuális készletétől függően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük!



Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.