FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Marhasteak chimichuri
mártással (argentin)

Hozzávalók (4 fő részére) 600 g marhahús (bélszín vagy lapocka), só, étolaj, 2 gerezd fokhagyma, feketebors, babérlevél, rozmaring, egész piros chili, 1 csomag petrezselyem, borecet, olívaolaj Elkészítés A chimichuri mártáshoz először is dolgozzuk egybe a fokhagymát, a feketeborsot, a babért, a... Bővebben »

Sáfrány

A sáfrány (Crocus) a nősziromfélék (Iridaceae) családjába tartozó növénynemzetség, illetve a nemzetséghez tartozó egyes fajok összegyűjtött és fűszerként használt bibéjének elnevezése. Szárleveleik nincsenek, a keskeny tőlevelek és a néhány centiméteres szár csúcsán álló virág a föld alatti hagymából ered. A... Bővebben »




Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.


Segítsen Ön is! KézenFogva 1%