FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Duplakagyló-saláta

Hozzávalók 4 főre 30 dkg kagylótészta, só, 2 nagyobb haragoszöld kellevél, 3 kemény paradicsom, 1 kis csomó újhagyma, 30 dkg konzerv kagyló, 8 evőkanál majonéz, 1 dl főzőtejszín, 4 evőkanál Ezersziget salátaöntetpor Elkészítés A kagylótésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük,... Bővebben »

Ánizs

Az ánizs (Pimpinella anisum) ismert fűszernövény. Népies neve: ánizsmag, illatos ánizs, közönséges ánizs, bécsi- vagy édeskömény. A Földközi-tenger mellékéről származik, de már nagyon sokfelé termesztik, így nálunk is. Már az ókori Egyiptomban is használták fűszerként; az ókori Keleten fizetőeszköz is volt. Pannóniába a... Bővebben »




Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.