FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Ananászos csiga
Hozzávalók a tésztához 5 dkg vaj, 35 dkg finomliszt, 3 dkg élesztő, 1 dl tej, 2 tojás, 1 evőkanál porcukor csipetnyi só, a nyújtáshoz: finomliszt A krémhez 3 dl tej, 4 dkg Váncza Vaníliás...
Bővebben »
Görög töltött paprika
Hozzávalók 30 dkg sovány darált sertéshús, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál fölaprított friss bazsalikom és origanó, 4 paradicsom, 25 dkg...
Bővebben »
Currys-mustáros csirkecsíkok, tavaszi salátaágyon
Hozzávalók 4 főre 40 dkg csirkemellfilé, só, Lucullus Őrölt fekete bors, 1.5 dl olaj, 1 kiskanál Lucullus Curry por, 1 kiskanál Dijoni szemes mustár, 2 kiskanál méz, arasznyi póréhagyma A...
Bővebben »
Szűzérmék nyárson
Hozzávalók 4 főre 80 dkg sertés szűzpecsenye Hozzávalók a páchoz 4 evőkanál olívaolaj, 1 tasak Gyros gyorspác a Szilasfoodtól, 1 evőkanál mangóchutney (nagyobb élelmiszerboltokban készen...
Bővebben »
Túrós-barackos rétesbatyu
Hozzávalók 4 főre 1 csomag réteslap, 3 evőkanál vaj, 25 dkg túró, 1.5 dl habtejszín, 2 evőkanál búzadara, 2 tojás, 10 dkg őszibarack befőtt, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 1 citrom reszelt...
Bővebben »
Flekken
Hozzávalók 4 szelet, egyenként 15 dkg-os csont nélküli tarja, 4 evőkanál Gyros Flekken gyorspác, 1 dl étolajElkészítés A hússzeleteket kissé kiverjük, az inas részeket bevagdossuk, hogy sütésnél...
Bővebben »
Bélszínérmék Budapest módra
Hozzávalók 4 főre 60 dkg bélszín, só, Lucullus őrölt fekete bors, 1 közepes vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 közepes paradicsom, 1 zöldpaprika, 15 dkg szárnyasmáj, 10 dkg...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.